This language version is unavailable, displays the default version Kvalitný sušený včelí peľ priamo od včelára
Predám Slovenský sušený včelí peľ najvyššej kvality.
Ide o vysokokvalitný Slovenský sušený peľ priamo do včelára bez konzervácie, farbív, E-čiek a pod. Peľ pochádza z vlastnej včelnice, ktorá sa nachádza na južnom Slovensku v čistom prostredí obci Dolinka v okrese Veľký Krtíš. Tradícia včelárenia je v našej rodine zachovaná už viac ako 70 rokov čo zaručuje pre spotrebiteľa najvyššiu možnú kvalitu ponúkaného peľu. Peľ odoberáme na našej včelnici pomocou peľochytov čiže ide o obnôžkovaný včelí peľ. Od nás dostanete čistý peľ bez akej koľvek úpravy (okrem sušenia), čiže v podstate od nás dostanete peľ priamo z úľa. Jedná sa o peľ, ktorý bol zbieraný a sušený ako posledný v roku 2013, konkrétne v auguste 2013 (peľ odoberáme na našej včelnici do 10. augusta v roku). Cena za 100g je 2, 30 EUR 200g je 3, 80 EUR 500g je 9, 00 EUR Peľ je balený v plastových sáčkoch s rýchlo uzáverom. Ku každej objednávke prikladám aj leták o účinkoch a spôsobe užívania sušeného včelieho peľu. Peľ bol sušený v špeciálnej sušičke na peľ, v ktorej sa peľ suší šetrným spôsobom pri teplote 40°C. Je možný osobný odber v meste Veľký Krtíš alebo v obci Dolinka (južné Slovensko). Osobný odber je nutné vopred dohodnúť 1-2 dni. V prípade záujmu peľ zasielam aj poštou na dobierku v tomto prípade sa k cene peľu pripočítava aj poštovné a balné podľa váhy balíka. Poštovné je stanovené podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty (Vy určíte či sa balík bude posielať prvou alebo druhou triedou), balík sa posiela read moreako poistený balík na dobierku. Cena balného je jednotná na každý balík + 0, 15 EUR. V prípade záujmu o objednanie peľu na dobierku poprosím objednávku zaslať na e-mailovú adresu Contact form kde nezabudnite uviesť: meno, priezvisko, ulicu, číslo domu, PSČ, mesto, kontakt na Váš mobil, zvolený druh doručenia prvou alebo druhou triedou, a samozrejme o koľko peľu máte záujem. Kontakt na včelára: Peter Pišák 0908 544
Similar classifieds
|